Şükrü Balcı Özel Eğitim Ve Rehabilityasyon Merkezimiz  2007 yılından beri hizmet vermektedir. Amacımız merkezimizde destek eğitimi alan tüm bireyleri topluma kazandırmak ve bu çizgide hizmet vermektir. Tüm paydaşlarımızla (öğrencilerimiz, velileri, milli eğitim bakanlığının ilgili kurumları, finans kuruluşları,  vb) kurduğumuz karşılıklı saygı, sevgi, güven ile yasal çerçeve ve etik değerlere dayalı uzun vadeli hizmet ve iş ilişkileri, geniş iş bilgi ve deneyimi ile ismimizi kurumsal bir anlayış temelinde buluşturma çabaları yatmaktadır.

“’Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur’” ilkesinden hareketle özel eğitimdeki son gelişmeleri yakından takip ederek sürekli kendini yenileyen, değişimlere açık, bilimselliği ön planda tutan bir eğitim merkeziyiz. Hizmete başladığımız günden beri daha iyiye ve daha güzele ulaşmak için hedeflerini daima yüksek tutan kurumumuz, şimdiye kadar birçok öğrencimizi kendine yeten, özgüveni yüksek akademik olarak yaşıtlarıyla aynı seviyeye ulaşmış özgür bireyler olarak topluma katılmalarına katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Bu bağlamda “Şükrü Balcı Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon” ailesi olarak alanında uzman özel eğitim öğretmenlerimiz, okul öncesi ve çocuk gelişimi öğretmenlerimiz, psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğretmenimiz, fizyoterapistlerimiz, dil ve konuşma terapistlerimiz, grup öğretmenlerimiz ve idari personelimizle birlikte engelli çocuklarımızın, bireylerimizin ve ailelerimizin hizmetinde ”onların yaşamlarına düşen bir bahar damlası ” olma çabasındayız.

Bu vesile ile başta çalışanlarımız olmak üzere bize bugüne kadar destek veren tüm paydaşlarımıza bir kez daha teşekkür eder, karşılıklı güvene ve uzun vadeli kurumsal ilkelere ve etik değerlere dayalı iş ilişkilerimizin artarak devamını dilerim.

Sevgi ve saygılarımla,

NEVA TANRIKUT