Dil Ve Konuşma Terapisi

Kurumumuzda alan mezunu olan dil ve konuşma terapistimiz ile iletişim , dil, konuşma ve ses bozukluklarına yönelik tarama, değerlendirme ve ve terapi hizmetleri teorik bilgi, birikim ve kanıtlanmış yöntemler kullanılarak yapılmaktadır. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarına yönelik belirlenen hedefler doğrultusunda uygun ortam materyaller kullanılarak çocukluktan yetişkinliğe tüm bireylere hizmet sunulmaktadır.

Dil ve Konuşma Terapisinde Uzman Ellerle İyileşme Yolculuğu

Kurumumuzda, alan mezunu uzman dil ve konuşma terapistimiz iletişim, dil, konuşma ve ses bozukluklarına yönelik tarama, değerlendirme ve terapi hizmetleri sunmaktadır. Teorik bilgi, birikim ve kanıtlanmış yöntemler kullanılarak, öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun hedefler belirlenir ve uygun ortam materyalleriyle çocukluktan yetişkinliğe tüm bireylere hizmet sunulmaktadır.

Dil ve Konuşma Terapisi, iletişim, dil, konuşma ve ses bozukluklarını düzeltmeye yönelik terapi hizmetidir. Alan mezunu dil ve konuşma terapistleri, teorik bilgi ve kanıtlanmış yöntemler kullanarak tarama, değerlendirme ve terapi süreçlerini yönetirler.

Dil ve Konuşma Terapisi, iletişim, dil, konuşma ve ses bozukluklarının taraması, değerlendirmesi ve terapisini içerir. Bu terapi süreci, bireyin ihtiyaçlarına yönelik belirlenen hedefler doğrultusunda uygun materyaller ve ortamlar kullanılarak gerçekleştirilir.

Kurumumuzun Dil ve Konuşma Terapisi hizmeti, çocukluktan yetişkinliğe kadar tüm bireylere yöneliktir. Özel ihtiyaçları olan bireylerin dil, konuşma ve iletişim becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için hizmet sunmaktayız.